fbpx

OM AMNET

Vi er en gruppe af danskere og armeniere i forskellige aldre, med forskellige uddannelsesbaggrunde spredt udover hele Danmark, som alle brænder for at udbrede kendskabet til Artsakh(Nagorno-Karabakh) i Kaukasus.

Vi arbejder med følgende

  • Arrangere fredelige demonstrationer
  • At lave Artsakh-Awareness Campaign på de sociale medier, hvor vi bl.a. samarbejder med Medie-arbejdsgruppen, som er tilknyttet ”Fred i Artsakh”
  • Afholde pengeindsamling til støtte for de armeniere, som er blevet fordrevet fra Artsakh(Nagorno-Karabakh) grundet krig
  • … og meget andet

Aserbajdsjan er ikke et land, hvor det er klogt at være i opposition - så forsvinder man

5. september 2017

Hvad er formålet med denne hjemmeside?

Aserbajdsjan indledte den 27. september en voldsom militær offensiv mod Artsakh, og det tog os ikke lang tid at opdage, at mediernes fremstilling af krigen var præget af en misforstået neutralitet, hvor parterne blev ligestillet. 

Der er forskel på at være et land, som angriber og vedligeholder den militære aggression, og så være et land, som forsvarer sig og kæmper for retten til frihed og selvbestemmelse.

Det blev desuden tydeligt for os, at der på de sociale medier florerer en del aserbajdsjansk og tyrkisk propaganda og fake news. 

Med denne hjemmeside ønsker vi vha. forskellige events, oplysningskampagner og meget mere at være med til at udbrede danskernes kendskab til Artsakh-krigen, så de kan tage stilling til den på et oplyst grundlag.

Desuden ønsker vi at påvirke det danske mediebillede, så vi forhåbentlig når ud til vores politikere, som kan hjælpe os med til at lægge pres på Tyrkiet og Aserbajdsjan til at gå tilbage til forhandlingsbordet i stedet for at forsøge at finde en løsning på slagmarken. 

Vi ønsker, at armenierne i Artsakh får lov at leve i fred.